Trænere

 

I AK 73 er vi stolte af at tilbyde træning med to professionelle trænere, ligesom vi er glade for, at erfarne medlemmer af klubben er med til at sikre et bredt og kvalificeret træningstilbud hver eneste gang.

 

Løbetrænere

AK 73's løbetrænere har stor ekspertice og erfaring med løb.

Tirsdagstræning v/Henrik Pedersen

1460 Jeg har i 5 år været løbetræner for studerende i USG og har gennemført DGI's løbetræneruddannelse. I forhold til egen løbeerfaring har jeg tidligere i en årrække løbet sprint, men har de seneste år dyrket udholdenhedsidræt, herunder triathlon. Jeg underviser til daglig i idrætsfysiologi og fysisk aktivitet. 
 

Torsdagstræning v/Karl-Åge Søltoft

1221 Som en af Danmarks bedste løbere i 1970'erne og 80'erne er Karl-Åge et kendt navn i den danske løbeverden. Karl-Åge har fungeret som landstræner og personlig træner for flere af Danmarks bedste løbere, og Karl-Åges passion for løb, store viden og mange anekdoter nyder medlemmerne glæde af hver torsdag. Karl-Åge arbejder grundigt og systematisk med træningsplanlægning og tilbyder specialtræning og individuelt tilrettelagte programmer til glæde for alle klubbens løbere uanset niveau.

Lørdagstræning v/ bl.a. Jan K. Madsen

371Jan fungerer primært som klubbens løbetræner om lørdagen. Han har mange års erfaring selv som løber og har desuden en løbetræneruddannelse og flere års trænererfaring bag sig. Til daglig arbejder Jan som psykolog og i forhold til løbetræning er det de psykologiske aspekter ved løb Jan har særligt fokus på. Lørdagstræningen tilrettelægges så alle klubbens medlemmer kan være med.